Om

Arkitekt med øje for helhed og detaljer. Boliger til private - villaer, tilbygninger og ombygninger - alt fra idéskitser til færdige byggerier. Læs om Rasmus Jensen ARKITEKT MAA her.

Profil

Siden 2012 har Rasmus Jensen ARKITEKT MAA arbejdet som selvstændig arkitekt. Primært bliver der tegnet, beregnet og projekteret lavenergi- og plusenergivillaer til private bygherrer – projekter i bæredygtige materialer, udtænkt med miljøvenlige løsninger og optimeret til et lavt forbrug af ressourcer – uden at arkitekturen bliver nedprioriteret. Alle projekter udarbejdes med høje materialekrav og den optimale kombination af form og funktion.

Men der arbejdes også med meget, meget andet:

  • skitsering, planlægning & projektering
  • arkitektkonkurrencer, idéoplæg & projektudvikling
  • visualisering, modellering 2D & 3D
  • lavenergi & bæredygtighed
  • layout, grafik, tryk & markedsføring

Bæredygtighed

Tilgangen til energioptimering og bæredygtighed i form af en logisk energirigtig form og orientering. Men bæredygtighed er mere end energirigtige løsninger. Det handler i lige så høj grad om indeklima, rum og dagslysforhold.

Med fokus på energirigtige løsninger er der fundamentet lagt for en reduceret og optimeret driftsøkonomi – velovervejede materialevalg og konstruktionsløsninger sker desuden igennem udvikling og beregning – resultatet er en effektiv designfase og god totaløkonomi.

Teknik

Hos Rasmus Jensen ARKITEKT MAA lægges der vægt på at have de rigtige it-redskaber og deltage i udviklingen af nye – men laver også stadig skitser i hånden. På baggrund af mange års erfaring med digital skitsering og projektering er det digitale medie blevet en naturlig del af arbejdsprocessen. De primære værktøjer er CAD både 2D og 3D og en række grafiske programmer.

Forsikring

Forsikringsselskabet IF – professionel ansvarsforsikring for tekniske rådgivningsvirksomheder i Norden dækkende:
12.500.000 kr. ved personskade pr. forsikringsår.
2.500.000 kr. ved ting- og/eller tab pr. forsikringsår.