Møllen 13

arkitekt & rådgiver arkitektur, lavenergi BR2015, skitseprojekt, villa

Spændende 2-plansvilla med klart arkitektonisk greb.
Læs mere nederst på siden.

Spændende 2-plansvilla

Beliggenhed:

Møllen 13, Skovby

Status:

Skitseforslag

Energikrav:

lavenergiklasse 2015 (A1)

Størrelse:

197 + 67 m2

Bygherre:

Privat

Foto:

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Spændende 2-plansvilla

Spændende 2-plansvilla, hvor det overordnede arkitektoniske greb binder villaens etager sammen af en ramme, der folder ned fra taget på overetagen langs dennes facade, og videre som tag på underetagen og danner ramme om huset. Rammen samler alle villaens rum og funktioner under et.

Villaens facader er mod vejen og naboerne er forholdsvis lukkede, mens facaden mod syd åbner sig op for sollys og udsigt.

Der er indtænkt en funktionsopdeling i villaen, hvor der mod vest er placeret en børneafdeling med værelser og badeværelse i underetagen, samt en voksenafdeling i overetagen med soveværelse, walk-in closet, badeværelse og kontor/bibliotek med panorama-udsigt mod syd, vest og nord.

Villaen er udført efter lavenergiklasse 2015, og er holdt i eksklusive materialer. Generelt er villaen skitseret og projekteret med fokus på gennemarbejdede, gennemtænkte detaljer og en funktionel planløsning.

Samspillet mellem de hvide elementer og naturlige materialer som træ er et tema, der går igen i hele projektet – f.eks. udvendig træbeklædning i canadisk cedertræ som lister.