Tilbygning i teaktræ

arkitekt & rådgiver arkitektur, renovering

Tilbygningen har funktion som udestue, hvor lys og åbenhed er prioriteret højt. Tilbygningen er kun et tag og to mindre vægskiver - resten af bygningen er holdt åben for maksimal forbindelse til naturen omkring, samtidig med at der stadig er mulighed for at 'gemme sig' lidt bag de to vægskiver.
Læs mere nederst på siden.

Tilbygning i teak

Beliggenhed:

Bakkevej, Stoholm

Status:

Opført i 2009

Energikrav:

BR08

Størrelse:

40 m2

Bygherre:

Privat

Foto:

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Tilbygning i Stoholm

Projektet er en ny tilbygning til et eksisterende enfamiliehus i Stoholm udført i teaktræ.

Tilbygningen har funktion som udestue, hvor lys og åbenhed er prioriteret højt. Tilbygningen er kun et tag og to mindre vægskiver – resten af bygningen er holdt åben for maksimal forbindelse til naturen omkring, samtidig med at der stadig er mulighed for at ‘gemme sig’ lidt bag de to vægskiver.