Villa Jarlkvist

arkitekt & rådgiver arkitektur, design, lavenergi BR2015, skitseprojekt, villa

Lavenergivilla i Skødstrup opført med facader i sorte teglsten og fuger og flade tagpap tage.
Huset opføres i 3 forskudte plan med integreret garage - i alt 280 m2 etageareal. Villaen ligger placeret på en skrående udsigtsgrund, orienteret så udsigten over bugten og Aarhus by og havn udnyttes.
Læs mere nederst på siden.

Lavenergiklasse 2015

Beliggenhed:

Tronkærlund, Skødstrup

Status:

Opført i 2014

Energikrav:

lavenergiklasse 2015 (A2015)

Størrelse:

225 + 55m2

Bygherre:

Privat

Foto:

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA/Morten Jarlkvist

Villa Jarlkvist

Lavenergivilla i Skødstrup opført med facader i sorte teglsten og fuger og flade tagpap tage. Huset opføres i 3 forskudte plan med integreret garage – i alt 280 m2 etageareal.

Villaen ligger placeret på en skrående udsigtsgrund, orienteret så udsigten over bugten og Aarhus by og havn udnyttes. Fra villaens stue på 1. etage ligger de store vinduespartier som et bredt udsigts-panorama. Ligesom der fra villaens køkken, spiseplads og store, svævende sydvendte terrasse også er helt åbent mod udsigten, der strækker sig langt mod syd.

Villaen er opført som lavenergiklasse LE2015-byggeri – og som passiv tiltag er der f.eks. over den store terrasse lavet en stor svævende solafskærmning i form af et udhæng på husets sydøstlige glasfacade. Kombinationen skal optimere husets udnyttelse af solens energi i vinter-halvåret og samtidig skygge for at minimere overophedning i sommer-halvåret.