Det franske orangeri nord for Aalborg

Skitsering og projektering af orangeri tilbygget et 70'er hus nord for Aalborg.

Fransk orangeri ved Aalborg

Det franske orangeri i Vodskov nord for Aalborg er tilbygget til en 1970’er hus. Her er skitseret, projekteret og opført en harmonisk og charmerende tilbygning i glas i eksklusive materialer. Huset, der oprindeligt er opført i midten af 1970’erne, er et klassisk enfamiliehus fra tiden bygget i gode materialer og funktionelle løsninger.

I 2021 er der opført en eksklusiv glastilbygning med samme mursten fra Randers Tegl som det oprindelige hus, glas-system fra Drivadan, med en bred foldedør ud til haven, samt et fuldautomatisk klimastyringssystem øverst i glastaget, der står fra temperaturreguleringen i orangeriet og holder varmen på et behageligt niveau på solskinsdagene.

Glasbygning nord for Aalborg

Det franske orangeri er opført sammen med en terrasse – begge dele lagt i et sildebensmønster – af murstenene magen til husets. Fra husets stue er der udgang til tilbyggede glasbygning, hvor der åbnes en dobbeltterrassedør og lade boligen smelte sammen med orangeriet. Glasbygningen har en 4m bred foldedør i glasfacaden mod syd, så hele den ene side kan åbnes op mod haven og terrassen.

Det franske orangeri

Beliggenhed: Vodskov
Status: Opført i 2021
Størrelse: 35 m2
Bygherre: Privat
Foto: Drivadan