Huse og villaer

Arkitekttegnet hus

Et hus eller en villa tegnet af en dygtig arkitekt giver jer en unik og personlig bolig, der præcist er skabt efter jeres ønske og behov. I tæt dialog omsætter Rasmus Jensen ARKITEKT MAA jeres drømme og ønsker til det helt rigtige hus netop til jer.

Byg ny villa

Et arkitekttegnet hus, sikrer jer en unik bolig, der er skræddersyet efter jeres ønsker. Gennem dialog har I stor indflydelse på det færdige resultat, da I er med ind over alle de vigtige valg. Processen er kreativ med idéer og løsninger, som I måske ikke selv har tænkt på eller kommet frem til.

Projektet følger en gennemprøvet proces, hvor arkitektens rolle i forløbet ændrer sig undervejs, som projektet udvikler sig fra idéer og ønsker, til at blive mere og mere konkret. Løsninger og detaljer bliver drøftet og vurderet igennem de forskellige faser fra start til slut.

villa udsigtsvilla strandgrund hus studstrup træhus corten egetræ cedertræ udsigt stål strand Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA sikrer, at stilen er gennemført – fra de store linjer og helt ud i detaljerne. Vi har det æstetiske og funktionelle overblik, samt den byggetekniske viden for at få projektet i mål.

Som jeres rådgiver og ekspert, bidrager vi igennem hele processen til de rigtige valg og løsninger, med fokus på at I ender op med det bedste resultat.

Huse i træ

Træhuse har mange åbenlyse fordele – og flere og flere vælger også at bygge i træ. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA har gennem årene bygget mange projekter i træ. Der enten er bygget udelukkende i træ eller en stor andel af træ, ofte kombineret med energioptimeret tilgang.

At bygge i træ giver et lettere byggeri, der samtidig er enklere formgive og fremstår mere elegant. Træets lethed som byggemateriale giver fordele i form af en hurtigere byggeproces med lettere transport, færre tunge løft og mindre energiforbrug under byggeriet.

tømrerens eget hus lavenergihus træhus cedertræ træbeklædning sort steni jordvarme Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Dertil er der den bæredygtige gevinst at træ er en vedvarende ressource, der binder CO2 og kan genbruges. Et træhus giver naturligt et sundt indeklima i boligen, da materialet kan ånde. Det akustiske indeklima har også en fordel af træ som byggemateriale, da det er langt blødere end beton og mursten.

Indvendigt opleves boligen mere behageligt, da træet optager noget af lyden. Et element, som mange overser i nye, moderne boliger med minimalisk indretning og mange overflader i hårde materialer, der bidrager til en lang efterklangstid og dårlig akustik.

Drømmer I om et arkitekttegnet hus?

Det er en særlig oplevelse at se sit drømmehus forvandle sig fra idéer og ønsker inde i hovedet, til tegninger fra arkitekten, for senere at rejse sig på byggepladsen og blive en rigtig bolig og hjem. Vi hjælper jer i gang på vejen mod jeres nye bolig.

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA kan tilbyde arkitektrådgivning i samtlige faser i byggeprocessen. Hver opgave er unik og kræver særlige løsninger – det har vi 15 års erfaring i. Vi sikrer jeres projekt bliver udnyttet til dets fulde potentiale.

villa udsigtsvilla strandgrund hus studstrup træhus corten egetræ cedertræ udsigt stål strand Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

I får professionel hjælp til at undersøge mulighederne ved jeres byggeprojekt, så I fra første skridt bevæger jer i den rigtige retning. I tæt dialog og samarbejde med jer designer vi boligen både som helhed og ned til hver enkelt detalje.

Har I brug for at få visualiseret jeres tanker og ønsker, for at kunne se om de er realistiske? Måske er I fyldt med gode idéer og har I brug for at få det hele vendt på hovedet før tingene går op? Tag kontakt i dag og få en uforpligtende snak om jeres byggeplaner.