Sommerhuse

Drømmer I om et sommerhus?

Et sommerhus tegnet af en kreativ arkitekt giver jer en unik og personlig sommerbolig, der er skabt til jeres særlige sted og efter jeres ønsker. I tæt dialog med jer, omsætter vi jeres drømme til det rigtige hus netop til jer.

Sommerhuse, der passer til stedet

Et arkitekttegnet projekt sikrer jer en unik sommerbolig, der er skræddersyet til jeres særlige grund og præcis efter jeres ønsker. Gennem dialog har I indflydelse i forløbet, da I er med ind over alle de vigtige valg.

Processen er kreativ med idéer og løsninger, som I måske ikke selv har tænkt på eller kommet frem til. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA sikrer helheden i projektet – fra de store linjer og helt ud i detaljerne. Vi har det æstetiske og funktionelle overblik, samt den byggetekniske viden.

Byggetilladelse, lokalplan, servitutter, Bygningsreglement er blot et udsnit af de mange udtryk og regelsæt, man støder på i opførelsen af et sommerhusprojekt. Forløbet med at bygge nyt sommerhus, kræver at byggeriet overholder de gældende love og regler.

Første skridt for at komme i gang er at mødes med arkitekten på grunden, så vi sammen kan kigge på grunden og stedet. Hos Rasmus Jensen ARKITEKT MAA skaber vi huse, så naturen og omgivelserne bliver en stor del af projektet – og sikrer det bliver udnyttet til stedets fulde potentiale.

Sommerhus bygget i træ

Sommerhuse bygget i træ har mange fordele – og i norden findes en lang tradition for at bygge sommerboliger og hytter i træ. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA tegner og bygger primært huse og bygninger i træ – enten som klassiske træhuse eller i et moderne formsprog. 

Træet som byggemateriale giver mange åbenlyse fordele i form af en hurtigere byggeproces med lettere transport, færre tunge løft og mindre energiforbrug under byggeriet. At bygge i træ giver et lettere byggeri, der samtidig er enklere formgive og fremstår mere elegant.

Samtidig er der også den bæredygtige gevinst at træ er en vedvarende ressource, der binder CO2 og kan genbruges. Huse bygget i træ giver et naturligt sundt indeklima, da materialet kan ånde. Indvendigt opleves boligen mere behageligt, da træet optager noget af lyden.

Et element, som mange overser i nye, moderne boliger med minimalisk indretning og mange overflader i hårde materialer, der bidrager til en lang efterklangstid og dårlig akustik. Rent lydmæssigt er opleves træhuse indvendigt mere behagelige, da træet er langt blødere end beton og mursten.

Få hjælp til et nyt sommerhus

Det er afgørende at gøre sig klart, hvilket liv man ønsker sig i sit nye sommerhus. Er det et hyggeligt, afstressende sted i skoven eller ved stranden? Alle disse faktorer bør have en rolle i huset og sammenspillet med omgivelserne, det ligger i.

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA ønsker at skabe bygninger, der forstærker den natur, de er bygget i – så naturen bliver en stor del af huset. Vi sikrer jeres projekt bliver udnyttet til stedets fulde potentiale. Hver projekt og byggegrund er unik – og kræver særlige løsninger.

Sommerhus træhus Normannsvej Hostrup Strand udsigt terrasse Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

I får professionel hjælp til at undersøge mulighederne ved jeres projekt. I tæt dialog og samarbejde med jer, bliver huset designet både som helhed og ned til hver enkelt detalje – og grundens særlige egenskaber bliver indtænkt som en vigtig del.

Tag kontakt i dag og få en uforpligtende snak om jeres husdrømme. Har I brug for at få visualiseret jeres tanker og ønsker, for at kunne se om de overhovedet er realistiske? Er I fyldt med gode idéer og har I brug for at få det hele vendt på hovedet, før tingene går op?