Tilbygning i Lystrup

Skitsering og projektering af tilbygning til parcelhus i Lystrup.

Udvidelse af parcelhus i Lystrup

Tilbygning til et eksisterende parcelhus i Lystrup – opført i træ og vedligeholdelsesfrie materialer. Udvidelsen af huset har funktion som multirum i tæt forbindelse med haven og stuen – og en voksenafdeling med soveværelse, bad og walk-in.

I multirummet og soveværelset har dagslys, åbenhed og tæt kontakt til haven udenfor været høj prioriteret. Både soveværelset og multirummet har en bred 3-fags foldedør direkte ud til husets store træterrasse. Multirummet er med 2 store ovenlys og loft op i kip – og fungerer som en ekstra overdækket terrasse inde i huset.

Generelt er udbygningen skitseret og projekteret med fokus på gennemtænkte, funktionelle løsninger, hvor blandt andet tagets udhæng over foldedørene giver solafskærmning, så ophedning ved kraftig sollys undgås – og muligheder for at åbne hele sydfacaden på ud imod husets store terrasse, så inde og ude fylder sammen.

Bygningen er udført udvendigt i træbeklædning i canadisk cedertræ i lister, matte mørkegrå facadeplader, samt en stor træterrasse i varmebehandlet Thermowood.

Udbygning af hus i Lystrup

Beliggenhed: Lystrup
Status: Opført i 2021
Størrelse: 39 m2
Bygherre: Privat
Foto: Rasmus Jensen ARKITEKT MAA