Boligarkitekt

Boligarkitekt ved Aarhus

Boligarkitekt Rasmus Jensen ARKITEKT MAA har med 15 års erfaring et solidt grundlag for at hjælpe jeres byggeprojekt på rette vej. Med base ved Aarhus i Østjylland realiseres boligdrømme i hele landet. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA tilbyder rådgivning i hele landet.

boligarkitekt Rasmus Jensen ARKITEKT MAA terrasse trælister cedertræ

Boligarkitekt med erfaring

Siden 2012 har Rasmus Jensen drevet arkitektvirksomhed i eget navn og etableret sig inden for energivenlige huse og villaer i bæredygtige materialer til private kunder. Erfaringen som boligarkitekt er opbygget på en større tegnestue i Aarhus med arkitektkonkurrencer og boligprojekter i forskellige størrelser.

 

Arbejdet som selvstændig boligarkitekt udsprang af et lavenergi træhus i samarbejde med hans bror, der er uddannet tømrer. Resultatet af det fælles arbejde er et innovativt enfamiliehus i Lystrup nord fra Aarhus. Byggeriet har givet meget teknisk forståelse og indsigt i energioptimering og alternative løsninger i bæredygtige huse.

boligarkitekt iPad hammerslag DR orangeri tilbygning Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Rasmus Jensen ARKITEKT MAA er i 2019 tildelt en arkitekturpris, idet Aalborg Kommune har belønnet et eksklusivt og stemningsfuldt orangeri i Vodskov, som tilbygning til en villa. Arkitekturpris fra Aalborg Kommunes komite for bygningspræmiering for ‘en arkitektonisk afstemt tilbygning, der skaber merværdi’.

Orangeriet også har optrådt i en udgave af tv-udsendelsen Hammerslag på DR1. Se udsendelsen Nordjyske Boligdrømme her – se orangeriet i Hammerslag. Samtidig har orangeriet i Vodskov fået meget eksponering på de sociale medier.

Det tilfører boligarkitekten

En dygtig boligarkitekt kan udnytte jeres grund og omgivelser, så både sollys, udsigten bliver en ekstra dimension i jeres nye bolig – samtidig med at planløsninger og facader går hånd i hånd. Det handler om at holde fokus på helheden i boligprojektet.

Arkitekten og boligprojektet følger en gennemprøvet proces, hvor arkitektens rolle i forløbet ændrer sig undervejs, som projektet udvikler sig fra idéer og ønsker, til at blive mere og mere konkret. Løsninger og detaljer bliver drøftet og vurderet igennem de forskellige faser fra start til slut.

boligarkitekt plan analyse skitse Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Vi har ikke kun arkitekturen som et vigtigt parameter for vores boligbyggerier. Bæredygtighed, kvalitetsmaterialer og gennemtænkte konstruktioner er også i en væsentlig del af gennemført arkitektur i dag.

Boligarkitekten har igennem en lang udvikling af lignende huse, opbygget en solid erfaring. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA er jeres rådgiver og ekspert, der igennem hele processen bidrager til de rigtige valg og løsninger, med fokus på at I ender op med det bedste resultat.

Udvalgte projekter

udtalelser anmeldelse boligarkitekt Anita Lambæk orangeri vodskov Rasmus Jensen ARKITEKT MAA  Orangeri i Vodskov

“Min mand og jeg har fået opført 30 kvm orangeri. Rasmus har stået for projekteringen af orangeriet, og vi er ualmindeligt tilfredse med resultatet og kan derfor give Rasmus de bedste anbefalinger.”

Anita Lambæk

udtalelser anmeldelser boligarkitekt Anders Bentien Udsigtsvilla på strandgrund Rasmus Jensen ARKITEKT MAA  Villa på Studstrup Strandvej

“Vi tog fat i Rasmus Jensen ARKITEKT MAA og fik hans bud på, om vi overhovedet kunne realisere vores drømmehus på vores komplicerede byggegrund. Rasmus har skabt et fantastisk hus med gennemtænkte løsninger og lækre detaljer, som vi dagligt glæder os over.”

Anders Bentien

Har du behov for en boligarkitekt?

Boligarkitekten er jeres sikkerhed. En dygtige arkitekt er en forudsætning for, at I kan føle jer trygge og i gode hænder, mens jeres byggeprojekt er i gang, og samtidig med at slutresultatet lever op til jeres forventninger.

Ud over at designe og forme den bedste bolig til netop jeres familiebehov og særlige byggegrund, er det også boligarkitektens rolle at forene byggeteknisk erfaring og viden, når selve bygningen skal op og stå.

boligarkitekten udsigtsvilla på strandgrund facade strand træhus corten egetræ cedertræ Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Med både arkitektfaglig uddannelse og praktisk erfaring fra mange lignende boligprojekter fra skitsering til myndighedsbehandling og projektering, har Rasmus Jensen ARKITEKT MAA det solide grundlag der kræves.

Gør processen og beslutningerne langt lettere ved at have en professionel rådgiver med som samarbejdspartner, til at hjælpe og guide projektet i den retning og sørge for at byggeriet kommer helt i mål.

boligarkitekt orangeri tilbygning mursten drone terrasse foldedør Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Ved I ikke, hvor I skal begynde? … eller sidder I fast i den overordnede opbygning af jeres nye hus og tilbygning – eller har jeres byggegrund vist sig at være mere kompliceret at placere huset på, end I havde regnet med?

Få hjælp af en erfaren og dygtig arkitekt, så I kommer rigtig fra start med jeres boligprojekt – tag kontakt og få en uforpligtende snak i dag.