Rådgivning

Arkitektrådgivning i hele landet

Arkitektrådgivningen spænder fra idéer, tegninger og byggetilladelse, til byggeprojekt og resten af vejen til det færdige byggeri. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA yder rådgivning til projekter i hele landet.

projekter rådgivning byggeri håndskitse plan analyse Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Arkitekthjælp og rådgivning

Arkitekthjælpen og rådgivningen bygger på mere end 15 års erfaring – både i eget regi og på større og mindre arkitektfirmaer i Aarhus. En erfaring, der sikrer at jeres projekt bliver udnyttet til dets fulde.

Uanset om projektet er et nyt hus eller villa, sommerhus eller en tilbygning, renovering eller et nyt orangeri, får I professionel hjælp til jeres byggeprojekt.

Rådgivningen er primært til boliger for private kunder. Ydelserne spænder fra idemøde og de første idéer og skitser, arkitekttegninger til byggetilladelse hos myndigheder, til konkret projektering af byggeprojektet med prisindhentning og arbejdsbeskrivelser på vejen til det færdige byggeri.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens særlige krav, funktionelle behov og ønsker – og sammen med det aktuelle steds kvaliteter skabes arkitektur, der sikrer kundens ønsker bliver indfriet – og gerne tilfører noget ekstra.

rådgivning farvevifte fiberbeton design indretning gulv orangeri beton Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Arkitektrådgivningen hjælper jer til at sikret jeres projekt bliver udnyttet til dets fulde potentiale. I dialog og samarbejde med jer viderebearbejdes projektet – og det designes ned til hver enkelt detalje.

Processen, at designe og bygge i samarbejde med en arkitekt, skal være et spændende og kreativt forløb med idéer og tilgange, som I måske ikke selv var kommet på.

Med Rasmus Jensen ARKITEKT MAA som jeres rådgiver holder vi styr på processen forløber i den rigtige rækkefølge, så processen fra første trin bevæger sig i den rigtige retning. Samtidig med at vi holder overblikket gennem faserne fra start til slut, sikrer vi også at projektets idé og helhed følger med hele vejen.

Byggerådgiver skaber merværdi

Byggerådgiveren hjælper jer på vej og holder overblikket gennem hele processen. En dygtig arkitekt kan se de mulighed, I ikke selv har fantasi til at forestille jer, og udtænke og designe unikke løsninger, der er skræddersyet specifikt til jeres ønsker.

Med arkitektens sans for gode detaljer og blik for rumligheder, får I en større helhed og sammenhæng i jeres projekt, så I får gennemtænkt de store linjer, så det æstetiske, form og funktioner går op i en højere enhed.

Selvom I har mange gode idéer til jeres byggeprojekt, er det ikke sikkert, at I har fundet den rigtige endnu. Måske skal tingene vendes på hovedet før det hele går op. Hos Rasmus Jensen ARKITEKT MAA arbejder vi i rådgivningen meget med at undersøge og analysere, så vi har afprøvet og kigget på alle muligheder, inden der træffes beslutninger, og projektet lægges fast og tages videre til næste fase i forløbet.

rådgivning byggeplads udsigt strand Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Som byggerådgiver ønsker Rasmus Jensen ARKITEKT MAA at skabe både social, miljømæssig og økonomisk merværdi. Det sociale omkring hvordan arkitekturen bidrager positivt rumligt til adfærd og oplevelser i bygningerne.

Den miljømæssige merværdiskabelse, hvor projekterne designes og bygges i bæredygtige løsninger og materialer, hvor der er fokus på at reducere ressourceforbrug og miljøpåvirkninger, indtænke mest muligt genbrug og bygge i høj kvalitet og holdbarhed.

Den økonomiske merværdi, hvor både byggeriet og den efterfølgende drift er sammenholdt med aspekterne i det sociale og miljømæssige. Alt sammen betydelige elementer i god, gennemført arkitektur, som ikke umiddelbart ses med det blotte øje, ikke desto mindre skaber værdi og bidrager positivt.

Udvalgte projekter

Få professionel rådgivning

Rådgivningen følger ofte en gennemprøvet proces, hvor arkitektens rolle igennem forløbet varierer undervejs. Det er denne proces, der erfaringsmæssigt sikrer et vellykket byggeprojekt, hvor løsninger og detaljer bliver drøftet og vurderet løbende.

Gennem rådgivningen konkretiseret og gennemtænkes projektet, så der bliver taget stilling til alle relevante udfordringer og kigget på mulige løsninger af disse. Enhver detalje er med til at give og skabe helheden i projektet.

Hos Rasmus Jensen ARKITEKT MAA har vi fokus på at de enkelte materialer og detaljer er afstemt med projektets idé og helhed. I alle disse detaljer og løsninger er det arkitektens opgave at holde et overblik gennem hele processen. På den måde følges projektet til dørs fra start til slut.

rådgivning orangeri i køge set oppefra tilbygning udestue mursten have Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Rådgivningen indbærer bevidste materialevalg som en vigtig del af arkitekturen. Allerede i de indledende tanker, har materialerne betydning i vores skitse- og arbejdsproces. Vores projekter designes, hvor de bedste egenskaber fra materialerne bliver indarbejdet.

Der er mange overvejelser og beslutninger, der skal tages, når man bygger. Hos Rasmus Jensen ARKITEKT MAA er vi på forkant med udviklingen, og har et bredt kendskab til de nye materialer og deres egenskaber. Samtidig med kender og forstår vi vores skandinaviske byggetradition og dens klassiske materialer – og deres anvendelse.

På den baggrund kan vi med vores rådgivning give jeres projektet de rigtige materiale-sammensætninger, hvad enten det drejer sig om byggematerialer af en ekstra høje kvalitet, bæredygtige materialer, hvor fokus også er på miljø og drift eller om I står med et konkret ønske om at bygge i genbrugsmaterialer i jeres projekt.

proces-diagram - Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Proces

Få en professionel rådgiver,
der kender processen.

ydelser-diagram - Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Ydelser

Få en professionel rådgiver,
der kender processen.

materialer-diagram - Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Materialer

Få en professionel rådgiver,
der kender processen.