Projekter

Byggeprojekter

Herunder er der referencer med huse, orangerier, tilbygninger og renoveringer med gennemtænkte løsninger. Kig nærmere og få inspiration.

Arkitekt til dit projekt

Går I med planer om et konkret byggeri eller et byggeprojekt, så får I professionel hjælp til undersøge muligheder og udfordringer ved jeres projekt. Fra første skridt bevæger jeres byggeprojekt sig i den rigtige retning.

I samarbejde med jer og i tæt dialog, viderebearbejdes projektet, så flere og flere detaljer bliver gennemgået og lagt fast. Mange af vores huse er tegnet og designet som bæredygtige træhuse i lavenergi eller med positiv energibalance.

projekter udsigtsvilla på strandgrund facade strand træhus corten egetræ cedertræ Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Træhuse i et enkelt arkitektonisk udtryk bygget i en nyfortolkninger og videreudviklinger af traditionelle og gennemprøvede Skandinaviske byggeteknikker. Det giver boliger med et naturligt og sundere indeklima, og sikrer et organisk hus og begrænser projektets CO2 aftryk.

Vi oplever stor efterspørgsel på orangeri-projekter og glasbygninger. Projekterne er startet med en drøm om at få et ekstra rum til boligen, som giver en følelsen af at være og opholde sig ude under åben himmel.

Med vores danske klima, hvor vinteren kan føles lang, mørk og kold, kan det tilføre noget ekstra livskvalitet med et rum i eller ved huset, hvor man kan sidde og nyde sollys og dagslys.

projekter orangeri i køge tilbygning mursten drone terrasse foldedør Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Ligesom Rasmus Jensen ARKITEKT MAA hjælper med at opføre huse og tilbygninger, har vi også et godt samarbejde med Drivadan, der er specialister i fremstilling af de unikke løsninger til orangeri-projekterne.

De står for at producere og montere orangeri-projekterne, hvor de fremstiller stålspær, glas og aluminium-sprosser på deres værksted, og samtidig står de for sammenbygningerne med de eksisterende huse.

Har I planer om et boligprojekt?

Projekterne, vi arbejder med og opfører, ligger placeret i hele landet. Primært tegner vi boligprojekter af forskellige karakter til private kunder. Det kan være et nyt hus eller villa, sommerhus eller en tilbygning, renovering eller et nyt orangeri til at give boligen den sidste detalje.

projekter byggeprojekt skitse perspektiv orangeri pen kaffe linial Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Vi har gennem tiden lavet arkitektrådgivning på alle typer af byggeprojekter til private kunder. Står I foran at skulle i gang med et nyt husprojekt, en til- eller ombygning af et eksisterende hus, er det en arkitekt med særlig erfaring inden for boligarkitektur, I skal have fat i.

Igennem et byggeprojekt er der rigtig mange beslutninger, som kræver grundig overvejelse, når I vil bygge nyt, renovere eller bygge til. En arkitekt holder styr på forløbet, så beslutningerne bliver taget i den rigtige rækkefølge, og tager stilling til projektets arkitektoniske udtryk og samspillet med omgivelserne.

Arkitekten kender de gældende lovkrav og evt. lokalplaner eller servitutter byggeprojektets skal forholde sig til, samtidig kan arkitekten sørge for at ansøge om byggetilladelsen til byggeriet.

Byggeprojekter skal også bygges – Rasmus Jensen ARKITEKT MAA hjælper med at føre dem ud i livet. Vi har et netværk af entreprenører og håndværker, der kan stå for selve udførelsen.

Kom godt i mål med jeres projekt

Byggeprojekter kræver mange overvejelser og beslutninger for at nå ordentlig i mål. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA har stor erfaring med tilbygningsprojekter, hvor det en stillingtagen til det arkitektoniske udtryk og samspillet med det eksisterende hus.

Det sikrer at byggeriet får harmonisk og gennemført resultat, som samlet tilfører bygningen en større værdi og funktionalitet, samt udnytter husets og stedets fulde potentiale.

Byggeprojekt Sommerhus træhus Normannsvej Hostrup Strand terrasse Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Om det drejer sig om nyt hus eller villa, sommerhus eller en tilbygning, renovering eller et nyt orangeri, får I professionel hjælp til at undersøge jeres byggeprojekts muligheder og udfordringer, så det bevæger sig i den rigtige retning.

Mange oplever, at bygge i samarbejde med en dygtig arkitekt, er en spændende og kreativ proces med idéer og løsninger, som I måske ikke selv var kommet frem til. Det er en naturligvis del af samarbejdet i vores byggeprojekter.

projekter rådgivning byggeri håndskitse plan analyse Rasmus Jensen ARKITEKT MAA

Boligprojekter kan være af meget forskellige karakter og kompleksitet. Det kan være et nyt hus, sommerhus, en tilbygning eller renovering. Vi har gennem tiden lavet arkitektrådgivning på et bredt udsnit af byggeprojekter for vores kunder.

Står I foran at skulle i gang med et nyt hus eller en tilbygning af et eksisterende, er det en arkitekt med særlig erfaring inden for boligarkitektur, I skal have fat i. Rasmus Jensen ARKITEKT MAA hjælper jer godt i mål med jeres byggeprojekt.